Ámor Randi is feeling Happy
11 months ago Translate

Bemutatkozás
Talán nem kell senkinek bemutatni, mi az oldal célja, a partnerkeresés, hogy végre Te is társat találj magadnak. Amiért ez az oldal létrejött, az hogy a társkereső oldalakon sok esetben korlátozottak a lehetőségek, amit mi megpróbálunk orvosolni, ezért odateszünk nektek minden olyan opciót, ami a sikerhez elengedhetetlen. Lényegében majdnem olyan, mint egy szokványos közösségi oldal, ám itt nem csak az a lényeg hogy itt legyél, hanem az hogy aktív és sikeres legyen a jelenléted.
Olvasd tovább a bemutatkozás oldalon: https://amorrandi.com/terms/about-us

Ha unod már a magányt! | Bemutatkozás
amorrandi.com

Ha unod már a magányt! | Bemutatkozás

Az Ámor Randi és Társkereső közösségi szolgáltatás, segít neked megtalálni az életed szerelmét, de legalábbis a számodra megfelelő társat, az ünnepekre és a hétköznapokra is. Találj társat még ma.
Please log in to like, wonder, share and comment!

Sziasztok!
Sokat agyaltunk arról hogy mennyi adat legyen az adatlapon, ami nem kevés, és nem túl sok? Mi a felesleges és mi a szükséges. Sok helyen jártunk már, sok mintát láttunk, és az a tapasztalat, hogy ha sok adat van, bekérve, annak a tagok csak egy töredékére adnak választ, így feleslegesnek tűnik.

Megszületett a döntés: Az alapadatokon kívül csak a külső megjelenés paramétereit kérjük, no nem azért mert az a legfontosabb, hanem mert a találkozáshoz a megjelenéshez, az elvárásokhoz szükséges lehet. (Ha Te 165 centi vagy, akkor biztos nem keresgélsz majd a 180 centis csajok között)

Az elvárás minden tagtól, hogy profilképet, az alapadatokat, és a személyes adatokat kitöltse. Ezeken felül minden egyéb információ az ismerkedés során kell hogy kiderüljön.
Ha szerintetek ez így rendben van, akkor kérlek titeket, hogy ezt jelezzétek is felénk.
Ehhez egy kis segítség: https://amorrandi.com/read-blo....g/5_hogyan-haszn%C3%

További kellemes szórakozást kívánunk mindenkinek.
Ámor Randi csapata

Igen, szerintem elég ennyi személyes információ
Nem elég, ennél sokkal több kell az ismerkedéshez
8 szavazat
Please log in to like, wonder, share and comment!
  • Bemutatkozás
  • Az Ámor Randi Társkereső közösség működési szabályai, és a használathoz szükséges információk.