A legnagyobb társkereső lenne, a love.hu?

Hozzászólások · 224 Megtekintések

A love.hu társkereső része, ahol lapozni lehet a tagok közt, öt kivételével olyan tagokat kínál, akik már évek óta nem is léptek be az oldalra. Ezeket miért nem lehet in aktiválni, hogy valós tartalom legyen a társkeresők számára?

Egy hónapja beregisztráltam a love.hu oldalra, mert az a hír járja, hogy az a legjobb, és talán a legnagyobb, van aki szerint meg a legsikeresebb. Lássuk a tapasztalatokat. 

A Regisztráci egyszerű, legalábbis nem nehezebb, mint más hasonló oldalakon. A regisztrációt jóvá kell hagyni az adminisztrátornak, és csak ezután lehetsz a közösség "teljes tagja". Miután kitöltöd az adatlapodat, ahol meglepően sok információt lehet megadni magadról, és a jelöltedről is, ám sokan nem élnek ezzel a lehetőséggel, csak nagyon felszínesen. 

Ha sikeresen kitöltöd a lapodat, akkor nincs más hátra, mint várni, hogy az érdeklődők rádtaláljanak, vagy te keresel célirányosan, a kereső használatával. Ez így rendben is volna, csak hogy korlátokba ütköztem. 
A kiszemelt profilon van ugyan opció, hogy levelet írjak, ám ez csak napi 3 darab lehet, nem több. Ha szerencsém van választ is kapok, de ez nem jellemző, hacsak nem épp a zsánere vagyok annak, akinek írtam. ÉS it van még egy csavar. Ha valaki megnézi az adatlapomat, akkor azt én nem látom, Nem tudom hogy ki néz meg. Pedig ha valaki megnéz, az már egyfajta érdeklődés. 

Szóval, azt látom, hogy megnézett egy "Egy 25 éves hosszú fekete hajú nő" de ha mégis szeretném tudni, akkor felajánla a rendszer, hogy vásároljak "látogató-megtekintés csomag"-ot. Jó, ez nem nagy összeg, de ha már ingyenes, akkor miért kell fizetni?

Ha a keresés során ha valaki megtetszik, - persze csak ha van képe, - akkor írhatok neki, és talán még válaszolni is fog. Sok esetben még a képet sem lehet megnézni, csak ha vip tag vagy. vip tagság, egyébként sok funkció alapfeltétele, ezért ha valaki komolyan veszi a dolgot, akkor jobb ha befektet, ahogy én is tettem. 

A vip tagsággal már valóban használható az oldal, bár itt megjegyzem, hogy ha ingyenes, akkor miért kell a fizetős opció. Ez akkor lenne korrekt, ha az ismerkedéshez szükséges szolgáltatások mindenki számára elérhető lenne, és azon felül lenne még valami plusz, amihez a vip szolgáltatás szükséges. 

Ez az ingyenes opció, egyébként szinte minden ilyen oldalon így működik, kapsz valamit ingyen, ami nem használható arra, amire rendeltetés szerűen ki van találva. Ezzel szemben az Ámor Randi minden elérhető szolgáltatása ingyenes.

A love.hu oldalon, a saját bevallásuk szerint, 340ezer tag van, és ebből napszaktól függően 200-700 van az oldalon. 

A saját tapasztalatom szerint, nő nagyon kevés van, ám ezek zöme ott is éli az életét az oldalon, hisz már évek óta tagok. Persze gondolhatnánk, hogy a jó közösség miatt... 

A love.hu társkereső része, ahol lapozni lehet a tagok közt, öt kivételével olyan tagokat kínál, akik már évek óta nem is léptek be az oldalra. Ezeket miért nem lehet inaktiválni, hogy valós tartalom legyen a társkeresők számára? 

A valódi élő tagság, csak néhány tucatnyi lehet, a többi hónapok vagy évek óta be sem tette a billentyűjét az oldalra. Egy nónapig csak pörgettem az oldalakat, ám csak néhány olyan nővel találkoztam, akik valóban elérik azt a szintet, ami egy kapcsolat felépítéséhez szükséges.

Már téma, de szintén a love oldalhoz kapcsolódik. Csak munkaidőben van támogatás, ezen kívül semmi. Mint máshol, itt is megjelennek a robotizált "felhasználók", akik ontják magukból a szemetet. A jlenetés sokesetben hasztalan, hisz amit pénteken délután bejelentek, az csak hétfőn napközben lesz kezelve, így ezek a droidok egyész hétvégén zavartalanul küldhetik a tagoknak a kéretlen levelet, ami szinte mindig egy olyan oldal, ami társkeresést céloz meg.

Ami még rendszeres negatívum, ami elég durva, hogy kamu profilok kerülnek be a rendszerbe. Olyan névvel, ami egyértelműen kamu, mind egy perces időbeli eltéréssel, és mindnek ugyan az van a profilján. Adminként ezeket észre kellene venni, és nem beengedni. Ám mivel az egy hónap alatt nem egy ilyen eset volt, (három biztosan, amit észrevettem) azt a gyanú áll fenn, hogy ezt az oldal üzemeltetői csinálják, hogy a forgalmat növeljék. Persze lehet, hogy nem így van, ám akkor az adminok, mint admin, csapnivaló munkát végeznek. 

Összegzésül nem ajánlom az oldalt azoknak, akik komoylan gondolják, mert az ingyenesség alapból használhatatlan arra, amire való, de ha kiegyezel a fizetős opcióval, akkor is kétséges hogy mit kapsz a pénzedért. Ha ismerkedni vágysz, és mindezt ingyen, akkor a legjobb választás az Ámor Randi.

Hozzászólások
Anikó 7 h

Egyszer én is voltam ezen az oldalon, de nekem más tapasztalataim voltak. Csak néhány naponta néztem fel, és akkor ott várt egy halom üzenet, flört, és minden más ami csak lehetséges. Az a baj, hogy a legtöbb, kb. 95% csak nagyon leegyszerűsített (milyen diplomatikus) gondolkodásmóddal képes kommunikálni, amihez nem volt, és most sincs kedvem. Mit is írnék arra, ha valaki megkérdezi, hogy mit csinálok éppen. És mindezt száz példányban. Ennek semmi értelme. Ám ha nem válaszolok, akkor én csak egy ribanc vagyok, és különben is mit keresek itt, ahol a pasik csak pinát keresnek.
Véleményem szerint nem az oldallal van a baj, hanem az emberekkel, illetve ami a fejükben él, a párkeresés címszó alatt. Nos, ez szerintem kissé hiányos.