Ámor Randi közösség miben más, mint a hasonló oldalak

Hozzászólások · 126 Megtekintések

Az Ámor randi partnerkereső, egy valóban használható társkereső oldal. Először is, azért, mert valóban ingyenes, és nem csak névleg, mint mások.

Ámor Randi közösség. Miben más, mint a hasonló oldalak

Ámor randi partnerkereső, egy valóban használható társkereső oldal. Először is, azért, mert valóban ingyenes, és nem csak névleg, mint mások. Az ingyenesség kiterjed minden funkcióra és lehetőségre, ami csak bevethető, a társkeresés során.

A regisztrációnál kezdődik a kaland. Meg kell adnod egy felhasználónevet, egy emailcímet, a nemedet és egy jelszót. Ha lassú vagy, akkor is elkészülsz ezzel fél perc alatt.

A használat

A regisztráció után, kapsz egy emailt, amiben egy linkre kattintva meg kell erősítened a regisztrációt. Erre azért van szükség, nehogy valaki viccből megtréfáljon téged. Miután megerősítetted a szándékodat, hogy valóban közénk akarsz tartozni, máris be tudsz lépni, a megadott felhasználónévvel, vagy az emailcímeddel, és a regisztráció során megadott jelszóval. Fizetni itt sem kell, hisz ingyenes.

Az első lépések.

Miután beléptél, a legjobb, ha máris megadsz magadról néhány alapvető adatot, ami segít másoknak, hogy megtaláljanak téged. Teszel fel magadról képet, ügyelve arra, hogy a szabályokat tartsd be, hogy ne okozzunk egymásnak meglepetést. Ha mindennel elkészültél, akkor nézz körül, ismerkedj az oldallal, és győződj meg arról, hogy valóban ingyenes.

Fedezd fel a lehetőségeket

A legfontosabb ebben a koncepcióban az ismerkedés. Megismerni új embereket, barátokat szerezni, vagy éppen társat, a legjobb dolog a világon, ezért legyél mindenkivel udvarias, sose lehet tudni, hogy nem futsz-e bele a húgodba, vagy az anyádba, esetleg a nejed toppan eléd. Mindenkinek add meg a tiszteletet, amit te is elvárnál másoktól.

Ismerkedés

Az ismerkedés, nem csak egy szó, mert van jelentéstartalma is. A megismerés annyit jelent, hogy elegendő információt szerzel másokról, ami hozzásegít téged, hogy eldöntsd akarod-e vagy sem, hogy legyen folytatás. Az adatlapod kitöltése is ezért fontos, hisz így esélyt adsz másoknak, hogy téged is megismerjenek.

Bemutatkozás

Ahhoz, hogy bemutasd magad, lehet, hogy elég az adatlap, ám ennél többre is képes lehetsz, ha létrehozol egy oldalt, amin bemutatod magad, a szokásaidat, a hobbidat, vagy akár a munkádat. Ne feledd dönteni csak megfelelő mennyiségű és minőségű adatok alapján lehet.

 

Olvasd tovább
Hozzászólások