Hogyan használd a társkeresőt

Hozzászólások · 395 Megtekintések

Az online randizás jó dolog! Az Ámor Randi társkeresőn, olyan férfiak és nők körében, akik korábban nem hittek a virtuális randiban. Az első lépések, mindig egy egyszerű beszélgetéssel ill. levelezéssel indulnak, majd az üzenetváltások során egyre kerekebb képet kap

Hogyan használd a társkeresőt

Az online randizás jó dolog! Az Ámor Randi társkeresőn, olyan férfiak és nők körében, akik korábban nem hittek a virtuális randiban. Az első lépések, mindig egy egyszerű beszélgetéssel ill. levelezéssel indulnak, majd az üzenetváltások során egyre kerekebb képet kaphattok a másikról, milyen is valójában, mit szeret, milyen elképzelései és céljai vannak, merre tart az életben.

Mi is a személyes találkozás erejében hiszünk és úgy gondoljuk az odáig vezető úton tudunk neked segíteni. Az Ámor Randi párkereső közösség lehetővé teszi számodra is a korlátok nélküli beszélgetést, csevegést és ismerkedést. A partnerkeresés mindig bizalmat feltételez a másik ember felé, amire mi is kiemelten figyelünk. Csak a komoly szándékkal érkezőket várjuk az oldalra és mindent megteszünk azért, hogy biztonságban , igényes emberek között és kellemes környezetben teljen ez a csodás utazás, ahol reményeink szerint megtalálod majd az igazit!

1. REGISZTRÁCIÓ A TÁRSKERESŐRE

A párkereső oldal használatának a feltétele, hogy valós adataidnak megfelelően , kitöltsd a regisztrációs űrlapot és egy rövid bemutatkozót írj magadról, amit persze a későbbiekben bármikor módosíthatsz. A regisztrációt követően az e-mail címedre küldünk egy aktiválást megerősítő üzenetet, amire kattintva egyszerűen érvényesítheted az ámor randi tagságodat az oldalon.

2. PROFILKÉPEK FELTÖLTÉSE

Ha szeretnéd, hogy rád figyeljenek a társkereső nők vagy a párkereső férfiak, jó minőségű fényképeket kell feltöltened magadról. A profilképeden jól látszódjon az arcod és javasoljuk, hogy csak Te legyél rajta. Érdemes több képet is feltenned, legyen olyan is ahol jól látszik a testfelépítésed, a testalkatod. Nem titok, hogy a legjobb eredményeket az igényes háttérrel rendelkező és mosolygós képek nyerik el!

3. BEMUTATKOZÁS MEGÍRÁSA

A fényképeid feltöltését követően, az adatlapod legmeghatározóbb pontja a bemutatkozód lesz! Javasoljuk, hogy őszintén és választékosan fogalmazz a személyes ismertetődben, mivel a párkeresők ez alapján fogják megítélni a kulturális beállítottságodat. Kiemelten figyelj a nyelvtani helyességre, ha nem vagy biztos magadban, inkább ellenőrizd a helyesírásod. Nem kell kisregényt írni, de azt javasoljuk, hogy 10-15 mondatot mindenféleképpen szánj saját magad bemutatására.

4. A KERESÉS

Böngéssz az oldalunk javaslatai között, és nézelődj a részletes kereső felületen is, miután megadtad a szűrési feltételeidet. Az Ámor Randi randi oldal mérései alapján, jobb eredményeket érnek el azok, akik először csak néhány szűrési feltételt adnak meg, mivel értelemszerűen ilyenkor több regisztrált felhasználó közül válogathatnak.

5. A SZIMPATIKUS JELÖLT KIVÁLASZTÁSA

Miután körülnéztél az oldalon, biztosan találsz néhány embert, akik felkeltették a figyelmed. Alaposan nézd végig az adatlapon megadott adatokat, olvasd el a bemutatkozókat. Ezután jelezd feléjük az érdeklődésedet, egy üzenet elküldésével esetleg egy virtuális ajándékkal.

Az Ámor Randi társkeresőn minden szolgáltatás, többek között a keresés, az üzenet írás és a fotók teljes méretű megtekintése is ingyenes , így bárkivel kapcsolatba léphetsz, korlátozások nélkül.

6. AZ ELSŐ ÜZENET KÜLDÉSE

Ha tetszik valaki, merj lépni és írj neki egy üzenetet, hiszen mindenki azért van itt, mert ismerkedni szeretne! A legjobb bemutatkozó szövegek egyediek, amelyek az adatlapokon található információkra is utalhatnak. Ahogyan a való életben, a társkereső oldalon is a Férfiak feladata az első üzenet elküldése, a férfinak kell a nőt meghódítani és nem pedig fordítva.(!?)

Hozzászólások