Újdonságok az Ámor Randi oldalon

Hozzászólások · 411 Megtekintések

A HOT, ULTIMA és VIP csomagban olyan funkciók vannak, ami sikerssé tehet téged. A legfontosabb ezek közül a kiemelés. A PRO tagsággal megkapod az oldalak és a posztok kiemelési lehetőségét, ami azt jelenti, hogy mindig szem előtt van, és így szinte minden tag látni fogja a

Újdonságok az Ámor Randi oldalon

Újdonságok és javítások 2021 tavaszán. A járvány végéhez közeledve, végre elkészültek a frissítések, a javítások, és néhány újdonság is. A megjelenés alapvetően változatlan maradt, ém ez így jó, már megszoktuk.

Kezdjük az elején

A saját posztok esetében, egy új funkció került bevezetésre. Mostantól a posztokat be tudod állítani, hogy ki láthassa. A beállítás szetint mindenki, csak te, vagy a barátok, és még egy újdonság, az anoním. Ennek a lényege, hogy mások nem látják, hogy ki a poszt feladója. Érdekes ugye?

A következő a posztok mentése. Ennek a lényege nagyjából annyi, hogy ha van egy olyan poszt ami neked fontos vagy érdekes, akkor azt mentheted, és egy saját mappában, a Mentett posztok között a későbbiekben mindig megtalálod, feltéve hogy a posztoló nem törli időközben.

Az oldalak és csoportok vonatkozásában is van tübb változás. A kezelés menete egyszerűbb lett, és ezzel együtt, áttekinthetőbb, és célravezetőbb, amitől könnyebb lett az adminisztrálás.

A fórum is sokat fejlődött, ami által sokkal használhatóbb, és áttekinthetőbb lett, úgy ahogy a blog, és a felgedezés rovat is. Szintén új funkció az emlékeim, ami valójában nem használati elem, csak érdekesség, ami megmutatja, hogy az előző években, az adott napon mit tettél közzé, vagy posztoltál.

Igazi újdonságok

Az egyik igazi újdonság, az oldalakkal kapcsolatos. Ezt lehet hogy nem mindenki számára lesz hasznos, ám akinek igen, az örömmel fogja haszánli. Az oldalakban meg tudod jeleníteni a saját weboldalad hivatkozását, továbbá ha van saját vállalkozásod, vagy bármilyen releváns üzleti koncepciód, akkor igazán hasznonak fogod tartani, a két új opciót. Az egyik, az állásajánlat, amivel meg tudod szólítani a lehetséges munkatársaidat. A másik funkció sem kevesébé hasznos, ezzel az ajánlati funkcióval, szintén a saját üzleti lehetőségedet tudod bővíteni. Mindkét funkciót azért tartjuk hasznosnak, mert így a járvány vége felé, egy újabb lehetőség arra, hogy minél hamarabb talpra állhasson a gazdaság.

A következő újdonság, a pontrendszer, és az ezzel kapcsolatos tagsági fizetési ajánlat. A pontrendszer keretein belül, minden lényeges tevékenység után kapsz néhány pontot. Az így összegyűlt pontok, automatikusan átkonvertálodnak Euróvá, és az így ősszegyűjtött euróval, meg tudsz vásárolni egy PRO tagságot. A későbbiekben a fozetős PRO tagság egy kicsit ki fog bővülni, ami mindeki számára hasznos lehet. A legkisebb tagsági csomag a STAR, ami 3€, ami nem nagy összeg egy hónapra, de hosszú távon sok előnyt rejt magában. Többek között részünkről a a fejlesztéseket.

A PRO tagság előnyei

MIelőtt bárki felmordulna, hogy "már megint egy olyan oldal, amiért fizetni kell"... Nem kell. Ez legyen a Te döntésed.
Havonta egy doboz cigi áráért, egy sikeres ismerkedés részese lehetsz. Nézzük meg közelebbről.

A HOT, ULTIMA és VIP csomagban olyan funkciók vannak, ami sikerssé tehet téged. A legfontosabb ezek közül a kiemelés. A PRO tagsággal megkapod az oldalak és a posztok kiemelési lehetőségét, ami azt jelenti, hogy mindig szem előtt van, és így szinte minden tag látni fogja az adott tartalmaidat.

Ezen felül minden PRO csomagban benne van a Kiemelt tagság a HItelesítő jelvény, és még néhány olyan funkció, ami szintén a seikers ismerkedést segíti elő. A RRO tagsággal megkapod azt a funkciót is, ami megmutatja neked, hogy kik nézték meg a profilodat, ami függ attól is hogy ki vagy bekapcsolod ezt a funkciót.

Egyenlóre ennyi. Jelenleg a legfontosabb dolog, amit megtehettek, hogy meghívtok jó sok barátot, és ismerőst.

Jó szórakozást mindenkinek
Ámor Admin

Hozzászólások