Hogyan lehetsz TOP Modell?

Hozzászólások · 338 Megtekintések

Egy szexmodell, csak saját magát adja. Megmutatja bájait, a képességeit, és elhiteti a nézővel, hogy bármi lehetséges. Ezek a lányok nem szexelnek másokkal, - általában mindnek van párja, - és nem megvehető pénzért. Nem kurvák!

Hogyan lehetsz TOP Modell?

Először is tisztázzuk le, hogy ez mit is jelent. A Modell az megvan ugye, ezt át is ugorhatjuk. A TOP, vaz valaminek a csúcsa, vagy maga a csúcs. TOP Modell. Ez egy egyben elég egyértlmű, vagyis egy olyan modellről van szó, aki a csúcson van, vagy épp a pozícióját tekintve ő a csúcs modell, akiért sokan rajonganak, aki sokak kedvence. 

Hogyan lehet valaki csúcs modell? 

ELőször is el kell döntened, hogy az leszel. Ha megvannak az aodttságaid, az ambíciód, a lekesedés, akkor csak bele kell vágni, és végig csinálni. A sikeres modellt az különbözteti meg a sikertelentől, hogy nem adja fel. Sokszor nehéz, sokszor fárasztó, de mégis menni kell előre.

Milyen Modell szeretnél lenni?  

A legnépszerűbb, legalábbis a hétköznapi értelemben, a divatmodell szakma. Miért? Mert ez a látszik a "legmenőbb"-nek. Ezeket a lányokat látjuk a divatmagazinok címlapján, és rőluk tudjuk azt, hogy nagyon sokat keresnek. De a látszat ellenére ez egy nagyon keméyn munka. Sok esetben már gyerekkeént elkezdik, és napi 20 órákat dolgoztatják őket. Bla bla bla... Erről sokat olvashatsz a neten, de a lényeg az, hogy ezek a lányok ha "kiöregednek" akkor mennek a levesebe. Csak azok élik túl, akik a néhány év munka alatt létrehoznak maguknak valamit, amiből a későbbiekben megélhetnek. Persze vannak kivételek, ám ez is a média által misztifikált és felkapott téma. 

Milyen modell van még?

Az előző részben a divatmodellekről volt szó, akik mások ruháit promótálják, és akik közt van néhány sztár, a tobbi meg átlagos senki. Aztán vannak a felnőtt szakmában dolgozó lányok, akik nem mások divatcuccait népszerűsítik, hanem saját magukat. Figyelem! Ez nem pornó! Nem összetévesztendő azokkal a lányokal, akik fitószalagon szopják a faszt. Nem. 

Egy szexmodell, csak saját magát adja. Megmutatja bájait, a képességeit, és elhiteti a nézővel, hogy bármi lehetséges. Ezek a lányok nem szexelnek másokkal, - általában mindnek van párja, - és nem megvehető pénzért. Nem kurvák!

Mi a munkája egy szexmodellnek? Egyszerű. Képeket és videókat, néha interjúkat csinál. Fotóztatja magát, filmezik, ilyen egyszerűen készül el a tőke, ami élete végéig eltartja.  A sok kép és videó, az alapja a bevételének, hisz ezeket számtalan példányban el lehet adni, mégis mindig megmarad. 

A felnőttszakmában dolgozó lányok, általában valamelyik nagyobb ügynökségnek dolgoznak, méhányan saját maguknak. Az ügynökség segít abban hogy a képeket és videókat eladják, és népszerűsítsék a lányokat, miért az ügynökség jelentős százalékot tesz zsebre. 

Aki saját magának dolgozik, persze néha az ügynökségnek is, mert azért az jó ha van, de a legnagyobb részben saját vállalkozása van, és saját magát, vagy esetenként a párja menedzseli őt és az üzletet.

Nézzük meg üzleti szempontból is

Az ügynökség általában korrekt módon jár el, ha eltekintünk attól hogy zsebrevágják a jelentős részét annak, amit megkeresel. Vannak olyan vállalkozások, amit inkább nevezzünk produceri irodának, akik brmire hajlandó lányokat keresnek, és őket szerződtetik alkalmi munkára. Azért alkalmi, mert a munkáért megkapják a kialkudott összeget, ám ezért a képek jogdíjairól le kell mondaniuk, és így a producer fogja magát zsírosre keresni, egy marék apróért megvett videóval. Ez nekik jó csak, de a lányoknak nem.

A saját vállalkozásban önmenedzselt mód a leginkább célravezető. Ebben az esetben minden bevéltel zsebben marad, ám ezzel együtt nagyon sok munka van vele, amig megérkezik a bevétel, ám sokak szerint megéri a fáradtságot.

A mi koncepciónk valahol a kettő között van

 

 

Hozzászólások