Egyre nehezebb társat találni

Hozzászólások · 1774 Megtekintések

Egyre nehezebb társat találni. De nem azért mert eleve nehéz, hanem mert a keresgélők megnehezítik. Vicces mi? Pedig így van csak épp senki nem veszi észre.

Egyre nehezebb társat találni

Egyre nehezebb társat találni. De nem azért mert eleve nehéz, hanem mert a keresgélők megnehezítik. Vicces mi? Pedig így van csak épp senki nem veszi észre.

Ha mostanában keresgettél, akkor azt tapasztalhattad, hogy a kínálat nem mindig fedi a valóságot, oly annyira nem, hogy ebből már számtalan módon csináltak viccet. De lássuk mi a nehézség benne.

A társeresés ma egyre inkább eltolódik az anonimitás felé, mintha szégyellni való lenne, hogy társat keresel, vagy a képi megjelenés miatt ciki hogy van arcod. Leginkább nemi részletek jelennek meg a profilképen, ami részben azt hangsúlyozza, hogy a cél nem annyira a partner megtalálása, hanem csak a szex. Más szempont alapján az arc, és a személy titkosítása inkább arra vonatkozik, hogy megtehess bármit, mondhass (írhass) bármit, annak nincs jelentősége, mert úgysem tudja meg senki hogy ki vagy. Így még a vágyott szomszédasszonynak is lehet tenni a szépet, mert nem tudja, hogy te a "bunkó szomszéd" vagy.

Az ismerkedés során a bemutatkozás lényegében itt is csak a szexuális indíttatásokat mutatja be, ami egyértelmű utalás arra, hogy mit is akarsz. Ennek érdekében sokan képesek hazugságokkal megtölteni a saját profiljukat, hogy minél látványosabb, és kívánatosabb legyen mások számára. Aztán ha ennek ellenére valami mégis összejön, akkor ráérsz kifogásokat és igazolásokat felsorolni, hogy ez miért van. Ha mégis össze jön egy dugás, akkor utána simán le lehet lépni, el lehet tűnni, hisz az aktuson kívül nem tudsz mit kezdeni a másikkal. Egyrészt mert téged ne érdekel, másrészről meg mi a fenét lehet beszélgetni egy idegennel?

Őszintén! Ez így jó neked?

Ha körül nézel az életedben, ha megnézed az embereket, akkor azt látod hogy pont leszarják egymást. Nincs egymás iránti tisztelet, nincs empátia, nincs jóindulat, és nincs egymás felé megértés. Most, hogy a kovid hisztéria ilyen méreteket öltött, ez még inkább kicsúcsosodott, hisz az oltottak és az oltatlanok egymást okolják, és hibáztatják azért ami most van. De ez csak egy kifogás, nem is akarok mélyebben belemenni a kovidos fosba.

Ha az emberek rosszat tesznek a másiknak, vagy ha jót, az pont ugyan annyi energiát emészt fel mindkét esetben. Miért van az, hogy mégis inkább rosszat tesznek egymásnak? Erre nincs válasz, nézz magadba, talán ott megleled erre az okot.

Visszatérve a szexhez, a társkereséshez, pont ugyan ez van. Mindenki másban keresi a hibát, és nem veszi észre, hogy a hiba a saját készülékében van. Ezekkel a sorokkal nem akarok senkit hibáztatni, csak jó lenne, ha ez megváltozna, és egy kicsit jobban figyelnétek másokra. Ha önző módon állsz hozzá a dolgokhoz, akkor abból neked is csak annyi jut belőle, amennyit beleteszel.

Sok sikert az új életedhez.

Hozzászólások