Üdvözlünk az Ámor Randi Társkereső oldalon!

Saját Ámor Randi profil

Hozd létre a saját profilodat most!

Eleged van abból, hogy minden társkereső oldalon rögtön fizetned kell? Az Ámor Randi Társkereső Oldalon ez nem így van! Ingyenes társkereső oldalunkon nyugodtan nézelődhetsz, és kifejezheted tetszésedet. Ha tetszik az Ámor Randi - A Társkereső Oldal, akkor hívd meg bátran az ismerősidet is.

KOMOLY KAPCSOLATOT KERESEL?

KOMOLY KAPCSOLATOT KERESEL?

Kizárólag azokat az társkeresőket várjuk az oldalra, akik komoly kapcsolatot szeretnének kialakítani. Ha Te is minőségi párkapcsolatra vágysz, akkor itt a helyed!

KOMOLY KAPCSOLATOT KERESEL?

TELJESEN INGYENES AZ ÁMOR RANDI

Nálunk valóban nincs semmilyen előfizetési díj, azaz korlátozások nélkül használhatsz minden funkciót az oldalon. Szabadon írhatsz bárkinek és a képeket is megtekintheted!

Ellenőrzött adatlapok a sikerért.

ELLENŐRZÖTT ADATLAPOK A SIKERÉRT

A célunk egy igényes társkereső közösség, ezért a feltöltött adatlapokat folyamatosan ellenőrizzük. A viselkedési normákat be nem tartó felhasználókat kizárjuk az oldalról!

Könnyű az ismerkedés

KÖNNYŰVÉ TESSZÜK SZÁMODRA AZ ISMERKEDÉST

Az egyszerű, 2 perces regisztrációt követően máris böngészhetsz a kedvedre való társat kereső tagok profiljai között.

Ismerkedő oldalunkat úgy alakítottuk ki, hogy bárki könnyedén kezelhesse azt. Egyszerű felületekkel, és átlátható, felhasználóbarát funkciókkal tesszük egyszerűbbé számodra a pártalálást.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK MOST!

Hozd létre most ingyenesen a saját profilodat, hogy minél hamarabb rádtaláljon aki téged keres!

KOMOLY KAPCSOLATOT KERESEL?

BIZTONSÁG!

Az Ámor Randi oldal kialakítása során minden tekintetben a legmagasabb biztonság kialakítására törekedtünk, mivel a párkeresők személyes adataikat és fényképeiket töltik fel az oldalra. Nálunk SSL titkosítás garantálja a megbízható és titkosított kommunikációt, így nyílt hálózatokon is teljes biztonságban keresheted a párod. A feltöltött fotókat és adatlapokat minden esetben moderátorok ellenőrzik, továbbá lehetőséget biztosítunk arra is, hogy közösségi igazolási módokkal megerősíthetők legyenek a felhasználói profilok.

KOMOLY KAPCSOLATOT KERESEL?

ÉRTED VAGYUNK!

Ámor Randi Társkereső Oldal célja, hogy a társkereső oldalak között modern és hatékony felületet biztosítson tagjainak. Nálunk mindenki megtalálja, amit keres, legyen az barátkozás, ismerkedés vagy tartós kapcsolat. Fő irányelvünk, hogy a társkeresésben a lehető legnagyobb segítséget nyújtsuk Neked. A párkereső oldalak kihívása, hogy megfelelő eszközökkel, és felhasználóbázissal segítsék új és meglévő társkeresőiket. Nálunk lehetőséged van olyan szingli nőkkel és férfiakkal ismerkedni, akikkel a sors talán sosem hozott volna össze az utcán.

Ellenőrzött adatlapok a sikerért.

ÁMOR RANDI

Ha meg szeretnéd találni életed párját anélkül, hogy több ezer, esetleg többtízezer forintot költenél rá, keresd nálunk a szerelmet. Az Ámor Randi Oldalon egyre több ember keresi társát. Csatlakozz hozzánk és élvezd ingyenes szolgáltatásainkat!

Ne hagyj ki egy randit se, randizz mobilon is, hogy biztosan rád találjon a szerelem! Nálunk a legtöbb tag komoly kapcsolatot keres, és a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak rád!

Néhány tanács a társkereséshez

Néhány tanács az Ámor Randi társkereséshez

Kezdő lépések

  • Lépj be a társkereső oldalra naponta legalább 1-2 alkalommal.
  • Írj minél több levelet a többi felhasználónak.
  • Első levélváltásnál ügyelj rá, hogy ne csak egy egyszerű "szia" szerepeljen a szövegben, hanem írj néhány rövid sort magadról.
  • Ha azt érzed, hogy valaki nem viszonozza kellőképp az érdeklődésedet, inkább próbálkozz másnál. Naponta új és új társkeresők regisztrálnak az oldalra.
  • Ha úgy érzed, hogy valaki közeledése nem nyeri el a tetszésed, ha tolakodónak tartod, ha zaklat, akkor egyszerűen tiltsd le.

További társkereső tanácsok

A társkeresés és a találka során az első benyomás nagyon fontos! Válassz egy szimpatikus profilképet magadról, amely megfelelő méretű és minőségű, ezáltal a lehető legelőnyösebb színben tüntet fel a társkereső oldalon! A profilképen kívül lehetőséged van további fotók feltöltésére is. Érdemes ezt a lehetőséget maximálisan kihasználni, hiszen minél többet mutatsz meg magadból, annál nagyobb eséllyel keltheted fel hasonló érdeklődésű párkeresők figyelmét.

Az Ámor Randi Társkeresőbe a regisztráció ingyenes!

Adatlapod alkalmat nyújt számodra, hogy minél részletesebben leírd személyiségedet. Pár mondatban lehetőséged nyílik szabadon bemutatkozni, minden más információt az ismerkedés során adhatsz meg magadról.

Amennyiben kizárólag laza kapcsolatban érdekelt partnerkereső vagy, úgy illendő jelezned ezt időben csevegőpartnerednek. Mindkettőtök számára könnyeb úgy az ismerkedés, ha ugyanazt keresitek a másikban.

Bejelentkezés után

A főoldalon válogathatsz a többi szingli adatlapja között. A keresési menüben finomíthatod társkeresési ideálod. Szintén a főoldalon keresztül értesülhetsz új üzeneted érkezéséről, illetve arról, hogy kik nézték meg profilod, és mely felhasználóknak tetszettél.

Hogyan tudsz kapcsolatba lépni másokkal?

Bármelyik számodra szimpatikus társkeresővel felveheted a kapcsolatot, adatlapját megnyitva, majd az üzenetküldés gombra kattintva.

Oldalunkra kik regisztrálhatnak és kik lehetnek tagok?

  • Bárki, aki elmúlt 18 éves.
  • Elolvassa, elfogadja és betartja az oldal felhasználási feltételeit.

Más társkereső oldalak és az Ámor Randi társkereső közti különbségek.

Itt írhatnánk neked számos dologról, mondhatnánk bármit, de nem tesszük. A legjobb módja a meggyőzésnek, ha Te magad szerzel tapasztalatot, amit majd elmondhatsz másoknak is.

Bízunk benne, hogy hamarosan téged is oldalunk tagjai között köszönthetünk. Sikerese regisztrációt és jó társkeresést kívánunk!